Timemate

Timemate er intuitiv, brugervenlig og nem at navigerer rundt i

Helt ny tids- og lønberegningsprodukt på markedet

Med Timemate lønfortolker vil din virksomhed spare tid på manuel håndtering, da systemet opsamler de ansattes tidsregistreringer, bearbejder dem og sender den enkelte data direkte videre til lønprogrammer. 

Timemate er en enkel og fleksibel løsning til tidsregistrering, som giver et samlet overblik over mødetid, afspadsering, sygefravær osv. 

Timemate opsamler tiden via APP, scanner eller hjemmeside, og der kan registreres job løn via aktiviteter. 

gratis billede man gerne må bruge 2

Tidsregistrering, kørselsrapport/dagsseddel

Tidsregistrering bruges til beregning af medarbejdernes løn, og dermed fortolkning af tidsregistreringen. 

Kørselsrapport/dagsseddel er en kombination af fortolkning af medarbejdernes løn samt registreringen af hans arbejdsdag med kilometer, stoptid, ventetid, vask m.v. dette er med henblik på at fakturere jeres kunder og eller lave en generel opfølgnings kontol af dagens arbejde. 

Dataopsamling

Timemate effektiviseres virksomhedens arbejdsgang og sikrer jer første skridt på vej mod en digitalisering af manuelle processer. Tænk at i får adgang til chaufførens registrering på forkant og ikke bagkant, det giver en kæmpe værdi for jeres forretning. 

I sparer en masse tid på ikke at skulle tyde andres kragetæer. 

Tidsregistreringen kan foregå på en smartphone IOS/Android, via url (hjemmeside) eller manuel indtastning på kontoret, såfremt man ikke ønsker digitalisering, men kun beregningen. 

pexels-anna-nekrashevich-6801648

Chaufføren kan altid se hvad han har registreret på dagen, chaufføren kan også skifte jobregistrering til f.eks. krantid, farligt gods, eller andet i løbet af dagen. 

Der kan registreres pauser, kilometer og meget andet som kan være nødvendige for den korrekte lønberegning. 

Chaufføren får også adgang til sin timespecifikation således den åbnes i app’en og han kan se hvordan lønnen er beregnet pr. dag, således at han nem kan kontrollere tillæg m.v.

Timemate har integration med alle lønprogrammer i Danmark. Timemate har ligeledes integration med flere ERP-systemer og projektmodulet såfremt timeregistreringerne ønskes her også.

Alt hvad der laves i Timemate opsamles med geodata, således at vi altid kan bevise hvor de enkelte registreringer er sket. 

Det er nemt for chaufføren, at registrere sin tid.

Det er selvfølgelig muligt for disponenten og kørselslederen at godkende chaufførens registreringer og det er også muligt at rette registreringer såfremt der er behov for dette.

Transportoverenskomster

Timemate er specialister i danske transportoverenskomster og sikrer, at jeres lønberegner regner korrekt. Løsningen kan håndtere alle de besværlige regler som f.eks. 

5/5

Så med Timemate er den daglige tidsregistrering nem for både chauffør og kontoret. Der spares en masse tid på at der ikke længere skal holdes styr på arbejdstid, overtid, sygefravær, tillæg, fravær og ferie. 

Timemate fortolker de besværlige danske overenskomst regler med lethed og giver ro og tryghed omkring udbetaling af korrekt løn til jeres dygtige medarbejdere. 

Timemate gør lønfortolkning til en leg, og man kan fokusere på kontrol af chaufførens registreringer fremfor beregning. 

Besøg os

Timemate

Kokbjerg 14
6000 Kolding
Danmark

CVR: DK30195515

Følg os